sadsad x
asdasd
PENELOPE BEDROOM

Piume Punto Kaz Tüyü Topper 90x200

Ürün Kodu : PN20KUPD0015BEY
0 Yorum
4.345,00 TL
%100

Pamuk Kumaş

%30 Gıdık Tüyü Dolgu

%70 Sırt Tüyü Dolgu

  • Ürün Özellikleri
  • Yıkama Talimatları
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve Kargo Ücreti
  • Yorumlar (0)
  • Piume Punto Kaz Tüyü Topper 90x200: Doğal, Sağlıklı ve Konforlu Bir Uyku Deneyimi

    Birinci sınıf kalitede tasarlanmış Piume Punto Kaz Tüyü Topper (Uyku Pedi), doğal, sağlıklı ve yumuşacık tüyleriyle uykudan ekstra konfor isteyenler için özel olarak hazırlandı. Bu topper, tamamen doğal ve sağlıklı malzemelerden üretilmiş olup, yatak ve kullanıcı arasında mükemmel bir uyum sağlayan üstün özelliklere sahip kaz tüyü dolgusuyla tasarlanmıştır.

    Piume Punto Topper'ın özel dolgusu, birinci kalite kaz tüyleri kullanılarak homojen bir şekilde dağıtılmıştır. Bu sayede uyurken yumuşaklık ve konfor hissi en üst düzeye çıkar. Kaz tüyünün higroskopik özelliği sayesinde ortamdaki ısı ve nemi dengeler, böylece mükemmel bir uyku ortamı sunar. Uykunuz boyunca vücut ısınızı düzenleyerek tüm gece "tam doğru" sıcaklıkta kalmanızı sağlar. Doğal topperlar ile sağlıklı bir uyku deneyimi yaşayabilir ve dinlenmiş bir şekilde uyanabilirsiniz.

    Piume Punto Kaz Tüyü Topper'ın birçok avantajı vardır. Uzun ömürlü bir kullanım sunar. Doğru kullanıldığında, bu topper uzun yıllar boyunca size konforlu bir uyku sağlayacaktır. Ayrıca NOMITE® sertifikalıdır ve kumaşlar toz tutmaz ve tüy çıkarmaz. Bu özelliği sayesinde toz akarlarının içeri girmesini önler ve astımı olanlar için uygun hale getirir.

    Piume Punto Kaz Tüyü Topper'ın dolgu malzemesi %30 Gıdık tüyü dolgu ve %70 Sırt tüyü dolgudan oluşur. Kumaşı ise %100 pamuk kumaştan üretilmiştir. Bu topperin ebatları 90x200+5cm'dir ve 2.970 gram ağırlığındadır.

    Hayal ettiğiniz sağlıklı, doğal ve konforlu bir uyku deneyimi için Piume Punto Kaz Tüyü Topper'ı tercih edebilirsiniz. Yumuşaklığı ve konforuyla size rahat bir uyku sunarken, sağlığınızı da ön planda tutar. Kendinizi yenilenmiş hissetmek ve her sabah enerji dolu bir şekilde uyanmak için Piume Punto Topper'ı tercih edin.

  • Yıkama Talimatı

    • 30°C sıcaklıkta yıkanması tavsiye edilir. Kurutmada sorun çıkma olasılığı yüksek olduğundan kuru temizleme öncelikli tercih olarak önerilir. Evde yıkama zorunlu olduğunda, mutlaka iyi bir kurutma makinasında hassas programda ve iyice kuruduğundan emin olacak şekilde kurutulmalıdır.
    • Kaz tüyü yastıkların her gün yatağı toplarken karşılıklı kenarlarından kuvvetlice vurmak sureti ile havalandırılması ve kabartılması, yorganların haftada en az bir kere hafifçe ve her seferinde değişik kenarlarından tutarak silkelenip havalandırılması önemlidir. Bu sayede dolguyu gevşetmiş ve yeniden kabararak nemden arınmasını sağlamış oluruz.
    • Ağartıcı kullanılmamalıdır.
    • Kaz tüyü ürünler pek çok tekstil ürünü gibi kesinlikle doğrudan güneş ışığında asılarak kurutulmaz. Bu durum üründe sararmaya sebep olmaktadır.
    • Kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde uzun yıllar kullanılabilir.
  • Verilen siparişler 2 iş günü içerisinde Yurt İçi Kargoya teslim edilir. Resmi tatil ve hafta sonu verilen siparişler iş günü başlangıcı itibari ile 2 iş günü içerisinde hazırlanıp kargoya teslim edilir. Siparişinizi kargodan teslim aldığınızda mutlaka kargo görevlisinin yanında paketi açıp hasarlı olup olmadığına bakınız. Hasarlı olması durumunda ürünü teslim almayınız ve teslim aldığınıza dair imza atmayınız. Bu durumda; Kargo çalışanından tutanak tutmasını isteyiniz. Kargoyu kesinlikle teslim almayarak geri veriniz. Hasarsız yeni ürününüz en kısa süre içerisinde size ulaştırılacaktır.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.