sadsad x
asdasd
Hızlı Gönderi
%25
PENELOPE BEDROOM

Penelope Eve Yatak Örtüsü Pembe 240*260

Ürün Kodu : PN22YPIK0004PEM
0 Yorum
2.395,00 TL
1.796,25 TL
  • Ürün Özellikleri
  • Yıkama Talimatları
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve Kargo Ücreti
  • Yorumlar (0)
  • Penelope Eve Waffle Yatak Örtüsü 240*260 Pembe

    Yatak odanızı rahatlıkla şıklıkla buluşturan Penelope Eve Yatak Örtüsü Pembe 240x260, zamansız tasarımı ve yumuşacık dokusuyla evinize huzurlu bir dokunuş katıyor. Ekstra uzun Türk pamuğundan üretilen bu waffle desenli yatak örtüsü, doğallığı ve konforu bir araya getiriyor.

    Her bir ilmik dokunuşu, uzun ve ipeksi liflerin mükemmel uyumuyla oluşur, böylece yumuşaklık ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge sağlanır. Bu özel dokusu sayesinde, yatak odanızda geçirdiğiniz her anın keyfini çıkarabilir ve rahatlığın tadını doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Penelope'nin kaliteli dokusu ve hafifliği, yatak örtüsünü her mevsim günlük kullanıma uygun hale getirir. Isıyı koruma ve optimal vücut sıcaklığını sağlama özelliği, her mevsimde konforlu bir uyku sunar.

    Sağlığınıza verdiğimiz önemi, Oeko-Tex ve Made in Green belgeleri ile gösteriyoruz. Ürünlerimiz özenle test edilmiş ve güvenli bulunmuştur, böylece siz huzurlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Penelope Eve Yatak Örtüsü Pembe, sadece bir yatak örtüsü değil, aynı zamanda yatak odanızın dekorasyonunu tamamlayan zarif bir parçadır. Her detayında konfor ve estetik birleşiyor. Şimdi sepetinize ekleyin, evinize sıcaklık ve şıklık katın!

  • Çamaşır makinesinde 30°C de hassas devirde yıkayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Ütülenmez. Kurutma makinesinde kurutmayınız. Kuru temizleme yapılmaz.
  • Verilen siparişler 2 iş günü içerisinde Yurt İçi Kargoya teslim edilir. Resmi tatil ve hafta sonu verilen siparişler iş günü başlangıcı itibari ile 2 iş günü içerisinde hazırlanıp kargoya teslim edilir. Siparişinizi kargodan teslim aldığınızda mutlaka kargo görevlisinin yanında paketi açıp hasarlı olup olmadığına bakınız. Hasarlı olması durumunda ürünü teslim almayınız ve teslim aldığınıza dair imza atmayınız. Bu durumda; Kargo çalışanından tutanak tutmasını isteyiniz. Kargoyu kesinlikle teslim almayarak geri veriniz. Hasarsız yeni ürününüz en kısa süre içerisinde size ulaştırılacaktır.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.